LOGIN

Strøm fra Energive

ENERGIVE – Strøm til erhverv. Vi er de bedste!Lad os levere din strøm og skift HELT automatisk og uden besvær. Man tegner for 24 måneder som standard. Begge pakker er uden oprettelsesgebyrer.

ENERGIVE BASIS

El til markedsprisen

Kr.99

Kr. 0 /mdr.

ENERGIVE TOTAL

Bestil el til markedspris og få alt nedenstående

Kr.99

Kr. 99 /mdr.

Hvad indeholder ENERGIVE TOTAL?

ENERGIVE TOTAL er en løsning for dig der vil have det hele uden at betale for det.Køb strømmen igennem os og få MANGE fordele af dit abonnement. Prisen vil altid være den samme!
Vi vil ALTID ringe dig op efter en ordre for at sikre os at alt bliver sat op korrekt.

Du får: Hovednummer, omstilling og ventemusik. Såfremt I ønsker det, så sætter vi det hele op for jer uden beregning. Det er en del af ENERGIVE TOTAL

Valgfrit internet! Du kan vælge den løsning som passer bedst til adressen og har en værdi af op til 399 kr. (kobber, fiber eller Mobilt bredbånd)

Du må få op til 5 mobilabonnementer med fri tale og fri SMS samt 100 GB fælles data Alt sammen er inkluderet i ENERGIVE TOTAL

Strøm til markedsprisen! Spotprisen + et variabelt tillæg. Din ENERGIVE TOTAL er betinget af et leveranceskifte til os. Vi sikrer dig en god pris der følger markedet.

Loyalitetsbetaling?

ENERGIVE er navnet. Det er en sammensætning af “Energi” og det at “give”. Udtales engelsk. Loyalitetsbetaling følger derfor med på alle strømaftaler. Vi tilbagebetaler 1,5 øre for hver kWh du betaler for. Max 30.000 kr. / året. Vi udbetaler altid medio måneden og loyalitetsbetaling er kun for betalende kunder der er tilmeldt betalingsservice.

Vi leverer et markedspris-produkt. Du betaler Spotprisen + et variabelt tillæg. Det tillæg er fast 0,42 kr. pr. kWh brugt.

Hvis du er blevet opkrævet mere eller mindre en vanligt, så er det fordi vi her i 2022 oplever et stort udsving i priserne på elkøbet. Det er spotprisen som vi som udgangspunkt fastsætter efter markedsniveauet når vi acontofakturerer. Betaler du “for meget” (altså såfremt SPOT prisen er lavere end forventet), så bliver det modregnet på dine næste aconto-opkrævninger. Ligeledes hvis du betaler for lidt.
Du kan på din selvbetjening følge med i dit forbrug.

Du har ved din oprettelse, via den mail du har oplyst, modtaget login til din selvbetjening. Du kan på selvbetjeningen se forbrug, regninger og evt. restance. Derudover vil fakturaer være tilgængelige efter du har brugt strømmen og din acontobetaling bliver opgjort. Du logger ind HER

Vi fremsender først en faktura når strømmen er brugt. På den måde får du det retmæssige bilag. Din acontobetaling kan du få en specifikation på på din selvbetjening eller ved at kigge på din Betalingsservice-opgørelse. Du kan logge på selvbetjeningen HER

Vi overtager måleren og såtr for hele logistikken. Du skal blot ordre og ikke foretage dig yderligere. Når skiftet er gået igennem, så vil du modtage en mail fra os, og en slutopgørelse fra din tidligere leverandør.