LOGIN

Energive & Copenhagen Flames

Energive & Copenhagen Flames

Energive indgår nyt samarbejde med Copenhagen Flames

Energive er stolte af at have indgået et samarbejde med Copenhagen Flames. Copenhagen Flames er en dansk e-sportsvirksomhed, der blandt andet tilbyder online e-sportsundervisning og bootcamps.

Dette nye partnerskab er dannet på baggrund af et fælles mål: At forbedre børn og unges trivsel. Takket være vores nye samarbejde med Copenhagen Flames mener vi, at vi kan være med til dette. Ifølge Sundhedsstyrelsen viser statistikker og undersøgelser en meget klar tendens, når det kommer til trivslen for børn og unge.

Flere og flere børn og unge udvikler psykisk mistrivsel, og trivslen går udelukkende den forkerte vej. Omkring 15 % af alle børn har desuden været i behandling for en psykisk lidelse, før de fylder 18 år (kilde: Sundhedsstyrelsen).

Derfor føler vi, at det er vigtigere end nogensinde at fokusere på børn og unges trivsel.

Et rum for unge, hvor de føler, at de hører til

De seneste år er forventningerne og presset til unge mennesker steget markant. Ikke nok med at de skal få høje karakterer i skolen, så skal de også gå til sport, tænke på deres fremtidige karriere og så videre. Derudover har eftervirkningerne fra Covid-19-pandemien sat sine spor hos mange børn og unge. Der er derfor ikke noget at sige til, at unge ikke trives i lige så høj grad som tidligere.

Og trivsel er netop, hvad Michael Hertz, grundlægger og administrerende direktør hos Energive, og Steffen Thomsen, grundlægger og administrerende direktør hos Copenhagen Flames, vil fokusere på via deres samarbejde.

Med dette samarbejde håber vi først og fremmest på, at vi kan være med til at nedbryde tabuer og misforståelser om børns og unges spille- og gamingvaner. Både Hertz og Thomsen forklarer, at deres erfaringer med spil kun har bragt dem glæde i livet. Begge har oplevet, at gaming og e-sport var deres fristed, hvis de voksne ikke forstod dem, eller når det var svært i skolen.

Kan vores samarbejde med Copenhagen Flames hjælpe bare et enkelt ungt menneske ved at give dem et rum med hygge og glæde, er vi glade. De unge får et rum, hvor de kan socialisere med ligesindede, oparbejde ny viden og udvikle nye færdigheder. Ydermere bliver de mødt af en voksen, der kan vejlede dem. Trænerne i klubben har kæmpet med mange af de samme ting, som de unge og ved, hvad de gennemgår.

”[..] Desværre er det sådan, at mange børn og unge mistrives i dag, hvilket i høj grad skyldes andres forventninger til dem. Det er netop her, at e-sport og dets fællesskaber kan gøre en stor forskel for mange børn og unge. [..] Med andre ord vil Energive hjælpe med at bryde de tabuer, der eksisterer omkring gaming og e-sport, og gøre vores del for at sikre, at e-sport og dets fællesskaber virkelig bliver en del af vores samfund. Vi skal rumme alt det, der skaber trivsel. Trivsel skal ikke være forbeholdt dem, der passer bedst ind. Trivsel skal være for alle.” – Michael Hertz, grundlægger og administrerende direktør hos Energive.

Nye spændende initiativer

Samarbejdet mellem Energive og Copenhagen Flames byder på flere spændende initiativer.

Steffen Thomsen, grundlægger og administrerende direktør hos Copenhagen Flames, udtaler: [..] ”Vi håber at kunne gøre en forskel med dette partnerskab ved at facilitere afgørende debatter og initiativer samt at italesætte de muligheder, gaming og e-sport kan tilbyde unge mennesker.”

Senere i år afholdes en CS:GO-turnering ved navn Energive Cup som en del af samarbejdet. Turneringen har en præmiepulje på 75.000 kroner og er en af vores indledende initiativer med Copenhagen Flames for at forbedre børn og unges trivsel.

Udover turneringen byder samarbejdet på en podcast fra de to grundlæggere, hvor de fortæller om det nye partnerskab. De diskuterer alt lige fra at nedbryde tabuer omkring gaming som en usund aktivitet til deres fælles mål om at forbedre børn og unges trivsel gennem forskellige e-sportsinitiativer.

Officiel pressemeddelse: ENERGIVE X FLAMES

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Mest populære nyheder

Del på de sociale medier

Nyheder

Andre nyheder & artikler

Energive & Copenhagen Flames

Energive indgår nyt samarbejde med Copenhagen Flames Energive er stolte af at have indgået et samarbejde med Copenhagen Flames. Copenhagen Flames er en dansk e-sportsvirksomhed,

Sparetips

El-priserne er på himmelflugt, forsyningssituationen er usikker, samtidig med at hjemmearbejdet stiger i en række brancher. Det gør det helt essentielt at holde øje med

Grøn omstilling

Grøn omstilling? – det rigtige alternativ Det er efterhånden uundgåeligt at høre om den meget omtalte ’grønne omstilling’. Hvis ikke det er samtaleemnet blandt vennerne,

Den gode kundeoplevelse

“Jeg havde gået og været lidt bekymret over min el og min tidligere leverandør. Der var lidt problemer med regningerne og leverancen. El er jo